Wintersport / Skivakantie 2018-2019

ID Travel Wintersport 2018-2019

Voor het komende Wintersport seisoen hebben we wederom diverse toppers in de aanbieding waarin wij uniek zijn in Nederland: Ski-Safari's in Italie en Oostenrijk!

Nieuwe Wintersport Brochure 2018 - 2019.
De IDTravel Wintersport brochure seizoen 2018-2019 staat HIER voor u klaar. Met nog veel meer wintersport plezier en nog veel meer mogelijkheden voor een fantastische wintersport.

Ook dit jaar in ons programma:
  • Ski Safari in de Italiaanse Dolomieten
  • Ski Huttentocht in de Italiaanse Dolomieten
  • Ski Safari in Oostenrijk
Onze diverse Skisafari's bieden unieke mogelijkheden om aparte en diverse skigebieden te ontdekken. Elke dag een nieuwe ervaring vanuit prima lokaties met uitstekende verzorging in een gezellige ambiance! Zie verder bij Skisafari's.

Heeft u een groepje van meer dan 10 personen, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op want wij maken graag een aanbod op maat. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een zeer professioneel advies en ons motto is nog steeds: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Ga ook dit jaar met ons mee en maak kennis met de ID Travel sfeer. Bij IDTravel heeft u de keuze uit een wintervakantie / skivakantie met de bus, het vliegtuig of de eigen auto.

Uniek in ons assortiment en zeer populair zijn de skisafari's. U maakt tijdens deze vakantie kennis met diverse skigebieden. Wij vertrekken iedere dag vanuit het hotel om een nieuw skigebied te gaan ontdekken. Dit jaar eveneens een skihuttentocht/skisafari. U gaat van hut naar hut en verblijft ook hoog in de bergen om de volgende morgen als eerste op de, dan nog, maagdelijk sneeuw af te dalen.

Wilt u met een groep op vakantie of heeft u een speciaal dieet? Laat het ons dan even weten en wij bieden u wintersport op maat. Wij zijn gemakkelijk telefonisch of per email te bereiken via 073 - 511 23 14 of info@idtravel.nl

Wintersport / Skivakantie
IDTravel Wintersportlanden:


Unieke IDTravel Skisafari's:


Klantreacties: