MENU SLUITEN

Dachstein West

Skigebied en Accommodaties

  • Land: Oostenrijk
  • Gebied: Dachstein West
  • Overnachting: Hotel of Appartement Gutjahr
  • Aantal dagen: 8
  • Skigebied: Dachstein West

Land: Oostenrijk
Gebied: Dachstein West
Overnachting: Hotel of Appartement Gutjahr
Aantal dagen: 8
Skigebied: Dachstein West

Informatie Skigebieden Dachstein West

Onze gasten skiën in het skigebied Dachstein West onderdeel van het skigebied Dachstein dat met 230km aan skipisten tot één van de grotere skigebieden van deze regio behoort. Klik hier voor meer informatie.

Dachstein West skigebied.

Met de skibus die vertrek vanaf het hotel bent u in korte tijd op de piste. De bus stop direct voor de gondel in Russbach, skigebied Dachstein West. Hier is behoedzaam en duurzaam een eersteklas skigebied ontstaan. Nog is Dachstein West zo iets als een tip voor insiders. Maar wel eentje, die alle skivrienden, die hem een keer opgevolgd hebben, met een enthousiast “like it” bevestigen. Skiën in Dachstein West biedt een indrukwekkend bergpanorama, perfecte pistes, de meest vérstrekkende sneeuwzekerheid, moderne liftinstallaties, authentieke hutten en gunstige skitickets. Speciaal is onze uitgestippelde skironde “panoronda” met een totale lengte van 44 km. Niet alleen daarom geldt Dachstein West als een van de meest uitzicht rijkste skiregio’s van Oostenrijk. En als een van de meest gastvrije. De authentieke originaliteit van onze skihutten maakt niet alleen onze steeds weer tevreden gasten enthousiast, hij wordt ook voor de zoveelste keer als bovengemiddeld bevestigd door de testresultaten en gastenenquête van onafhankelijke marktonderzoekers. Wat de prijs per kilometer piste betreft, speelt Dachstein West sowieso in een eigen liga. Wist u dat Annaberg, de thuisgemeente van de ster en zesvoudige winnaar van de wereldbeker Marcel Hirscher is?. De skipas van Dachstein West is zuur gunstig geprijsd met grote korting voor families. Tarieven skipas, klik hier.

Deze skiregio is eenvoudig te bereiken per auto. Als alternatief zou u de trein kunnen nemen tot station Golling, gelegen 18 km van Abtenau, om daarna per taxi of bus naar het hotel te reizen.
Nog een mogelijkheid is vliegen met Transavia naar Salzburg of met de KLM naar Graz. Op de luchthaven Graz huurt u een auto (Sunnycars) om naar Abtenau te reizen

Accommodaties Dachstein West

Hotel Gutjahr 4*

Skigebied Dachstein West
Duur: 8 dgn. / 7 nachten
Periode: 16 december t/m 16 maart 2024
Verzorging: Halfpension

Appartem. Gutjahr

Skigebied Dachstein West
Duur: 8 dgn. / 7 nachten
Periode: 16 december t/m  17 maart 2024
Verzorging: Logies