MENU SLUITEN

Dachstein West

Skigebied en Accommodaties

  • Land: Oostenrijk
  • Gebied: Dachstein West
  • Overnachting: Hotel of Appartement Gutjahr
  • Aantal dagen: 8
  • Skigebied: Dachstein West

Land: Oostenrijk
Gebied: Dachstein West
Overnachting: Hotel of Appartement Gutjahr
Aantal dagen: 8
Skigebied: Dachstein West

Informatie Skigebieden Dachstein West

Onze gasten gaan skiën in het skigebied Dachstein dat met 160km aan skipisten behoort tot één van de grotere skigebieden van deze regio. klik hier voor meer informatie.
Met de skibus die vertrek vanaf het hotel bent u in korte tijd op de piste. De bus stop direct voor de gondel in Russbach, skigebied Dachstein West. Hier is behoedzaam en duurzaam een eersteklas skigebied ontstaan. Nog is Dachstein West zo iets als een tip voor insiders. Maar wel eentje, die alle skivrienden, die hem een keer opgevolgd hebben, met een enthousiast “like it” bevestigen.
Skiën in Dachstein West biedt een indrukwekkend bergpanorama, perfecte pistes, de meest vérstrekkende sneeuwzekerheid, moderne liftinstallaties, authentieke hutten en gunstige skitickets.
Speciaal is onze uitgestippelde skironde “panoronda” met een totale lengte van 44 km. Niet alleen daarom geldt Dachstein West als een van de meest uitzicht rijkste skiregio’s van Oostenrijk. En als een van de meest gastvrije.
De authentieke originaliteit van onze skihutten maakt niet alleen onze steeds weer tevreden gasten enthousiast, hij wordt ook voor de zoveelste keer als bovengemiddeld bevestigd door de testresultaten en gastenenquête van onafhankelijke marktonderzoekers. Wat de prijs per kilometer piste betreft, speelt Dachstein West sowieso in een eigen liga.
Wist u dat Annaberg, de thuisgemeente van de ster en zesvoudige winnaar van de wereldbeker Marcel Hirscher is?.
De skipas van Dachstein West is zuur gunstig geprijsd met grote korting voor families. Tarieven skipas, klik hier.

Accommodaties Dachstein West

Hotel Gutjahr***s

Skigebied Dachstein West
Periode: zaterd. 21-12’19 – 14-3-’20
Verzorging: Halfpension

Appartem. Gutjahr

Skigebied Dachstein West
Periode: zaterd. 21-12’19 – 7-3-’20
Verzorging: Logies