Huttentochten geschikt voor Kids 2020

Een huttentocht maken met je kinderen? Dat kan uitstekend bij IDTravel. Wij hebben huttentochten die geschikt zijn voor kinderen in diverse landen. Zo kun je gezamenlijk genieten van de meest indrukwekkende bergwereld terwijl je van berghut naar berghut wandelt en daar ook overnacht. Wij regelen alles voor je. Jij hoeft allen te wandelen en te genieten met je kinderen. Gezond ontspannen met het gezin doe je tijdens een huttentocht voor kinderen van IDTravel.


Land: Oostenrijk
Regio: Tirol Tannheimertal

Type reis: Huttentocht voor kinderen Individueel
Duur: 5 dagen
Prijs pp: vanaf € 315,- (incl. Volpension)
Zwaarte: Cat. 2

Land: Italië
Regio: Val di Fassa - Labyrinth Dolomieten

Type reis: Huttentocht voor kinderen Individueel
Duur: 5 dagen
Prijs pp: vanaf € 335,-
Zwaarte: Cat. 2

Land: Italië
Regio: Val di Sole - Malghe Trentino

Type reis: Huttentocht voor kinderen Individueel
Duur: 6 dagen
Prijs pp: vanaf € 445,-
Zwaarte: Cat. 2

Land: Italië
Regio: Pale di San Martino

Type reis: Huttentocht voor kinderen vanaf 9 jaar Individueel            VERNIEUWD
Duur: 6 dagen
Prijs pp: vanaf € 475,-
Zwaarte: Cat. 2-3

Land: Tsjechië
Regio: Reuzengebergte

Type reis: Huttentocht Individueel
Duur: 5 dagen
Prijs pp: vanaf € 282,-
Zwaarte: Cat. 1-2

Land: Oostenrijk
Regio: Voralberg Blauwe Silvretta Easy Going

Type reis: Huttentocht voor kinderen vanaf 10 jaar Individueel            NIEUW
Duur: 6 dagen
Prijs pp: vanaf € 375,- (incl. Volpension)
Zwaarte: Cat. 2-3
Uitleg Wandel Categorie:

 • Categorie 1 van 4: makkelijk.
  Eenvoudige wandeling voornamelijk op goede wandelpaden zonder noemenswaardige stijgingen. U heeft voor deze categorie weinig ervaring nodig. Geschikt voor ongetrainde deelnemers. Duur van de tochten zelden langer dan 4 uur.
 • Categorie 2 van 4: beetje/af en toe moeilijk.
  Wandeltocht op wat meer geaccidenteerd terrein. Etappes in zowel vlak als heuvelachtig gebied. Rustige stijgingen en afdalingen met bijzondere uitzichtpunten. Met een normale conditie en enige wandel ervaring echter goed te doen zonder noemenswaardige moeilijkheden.
 • Categorie 3 van 4 : moeilijk.
  Wandelreis met hogere moeilijkheidsgraad, deels in hooggebergte. Soms zijn de wandelingen ook langer dan 6 uur, zodat een goed uithoudingsvermogen gevraagd wordt. U voelt zich zeker op dat niveau, houdt van sportieve uitdaging en bent fit genoeg. U bent Trittsicher en heeft geen last van evenwichtsstoornissen. U houdt van sportieve uitdaging en bent fit/gezond genoeg. U bent in het dagelijks leven actief op sportgebied en kunt uw krachten goed indelen.
 • Categorie 4 van 4: inspannend.
  Voor de routiniers op wandelgebied. U heeft de nodige ervaring op inspannende bergwandelingen ook in het hooggebergte. De duur en hoogteverschillen die overwonnen moeten worden zijn inspannend. U doet aan duursport en uw conditie is erg goed. U bent Trittsicher en heeft geen last van evenwichtsstoornissen. U houdt van sportieve uitdaging en bent fit/gezond genoeg. U bent in het dagelijks leven actief op sportgebied en kunt uw krachten goed indelen.
Let op: route- en andere wijzigingen voorbehouden

Nieuwsgierig naar ervaringen van onze reizigers? klik hierUitleg Hotel Categorie:

Categorie A:
Zeer goede hotels in de ***klasse en meestal hoger. Vaak het beste hotel op de locatie en natuurlijk met douche/bad en toilet op de kamer.
Categorie B:
Goede hotels en pensions met op alle kamers douche/bad en toilet. Een wat eenvoudiger inrichting dan categorie A en soms iets meer afgelegen.