Huttentochten Brenta Dolomieten Italië 2020

Een huttentocht in de prachtige Italiaanse Brenta Dolomieten betekent wandelen door de bergen en de prachtigste plekjes ontdekken, maar ook blijven slapen in de bergen in berghutten! U verblijft in één of meer van onze mooie accommodaties en maakt elke dag volgens een vastgesteld programma een wandeling door het gebied in Italië.
IDTravel heeft alles voor u geregeld en georganiseerd zodat eten en slapen op grote hoogte voor u gereserveerd zijn. Bij iedere bestemming vindt u tevens de zwaarte van de huttentocht in de Brenta Dolomieten.
Huttentochten in de Brenta Dolomieten in Italië via IDTravel; een prachtig avontuur op grote hoogte.
Al deze huttentochten zijn individuele tochten.


Land: Italië
Regio: Brenta Dolomieten - Trentino

Type reis: Huttentocht - Brenta Dolomieten                  VERNIEUWD
Duur: 7 dagen
Prijs pp: vanaf € 515,-
Zwaarte: Cat. 2-3Dolomieten - Timelaps:Uitleg Wandel Categorie:

 • Categorie 1 van 4: makkelijk.
  Eenvoudige wandeling voornamelijk op goede wandelpaden zonder noemenswaardige stijgingen. U heeft voor deze categorie weinig ervaring nodig. Geschikt voor ongetrainde deelnemers. Duur van de tochten zelden langer dan 4 uur.
 • Categorie 2 van 4: beetje/af en toe moeilijk.
  Wandeltocht op wat meer geaccidenteerd terrein. Etappes in zowel vlak als heuvelachtig gebied. Rustige stijgingen en afdalingen met bijzondere uitzichtpunten. Met een normale conditie en enige wandel ervaring echter goed te doen zonder noemenswaardige moeilijkheden.
 • Categorie 3 van 4 : moeilijk.
  Wandelreis met hogere moeilijkheidsgraad, deels in hooggebergte. Soms zijn de wandelingen ook langer dan 6 uur, zodat een goed uithoudingsvermogen gevraagd wordt. U voelt zich zeker op dat niveau, houdt van sportieve uitdaging en bent fit genoeg. U bent Trittsicher en heeft geen last van evenwichtsstoornissen. U houdt van sportieve uitdaging en bent fit/gezond genoeg. U bent in het dagelijks leven actief op sportgebied en kunt uw krachten goed indelen.
 • Categorie 4 van 4: inspannend.
  Voor de routiniers op wandelgebied. U heeft de nodige ervaring op inspannende bergwandelingen ook in het hooggebergte. De duur en hoogteverschillen die overwonnen moeten worden zijn inspannend. U doet aan duursport en uw conditie is erg goed. U bent Trittsicher en heeft geen last van evenwichtsstoornissen. U houdt van sportieve uitdaging en bent fit/gezond genoeg. U bent in het dagelijks leven actief op sportgebied en kunt uw krachten goed indelen.
Let op: route- en andere wijzigingen voorbehouden

Nieuwsgierig naar ervaringen van onze reizigers? klik hier