Fietsvakantie Zwitserland

Inntal deel 1: van St. Moritz naar Innsbruck Nivo 2,5De Inntal- Fietsvakantie voert u door buitengewoon mooie landschappen. U rijdt door het brede hooggelegen dal van het Ober Engadin en door de uitgestrekte wouden van het Zwitsers Nationaal park. Daarna volgt een panorama route door het Engadin. Steil oprijzende, met sneeuw bedekte drieduizenders en bizarre rotsgebergten, die worden afgewisseld door hoogvlakten, moerassen en meren. Maar niet alleen de natuur, ook wereldberoemde toeristencentra zoals St. Moritz, Pontresina of Scuol bieden interessante afwisseling. Bij de passage van de Finstermünzer Schlucht wisselt niet alleen het landswapen maar ook de locatie. Het Oostenrijkse Bundesland Tirol ontvangt de fietsers met zijn heerlijke gastvrijheid. In Innsbruck eindigt uw fietsvakantie.

Programma 2019:

Dag 1.
Aankomst St. Moritz.
In de namiddag tourinformatie en eventuele overname huurfiets. Wij bevelen u aan om de heenreis te maken naar uw einddoel Innsbruck. Iedere vrijdag verzorgen wij een transfer per minibus van Innsbruck naar St. Moritz.
Dag 2.
Sightseeing tour St. Moritz. ca. 40 km.
Laat u de panoramische bergimpressies op u inwerken en ademt u de frisse lucht van Engadin in. Daarbuiten heeft het Zwitserse St. Moritz nog veel andere zaken te bieden: Wandelt u eens om het meer van St. Moritz of flaneer op uw gemak door de winkelstraten.
Dag 3.
St. Moritz - Zernez. ca. 35 km.
U verlaat St. Moritz en rijdt door het indrukwekkende landschap van het Zwitserse Engadin. Gelijk in het begin moet u al even stevig op de pedalen. Aangekomen in Zuoz kunt u dan de San Sebastian kapel met zijn laat gotische fresco's bezoeken. Langs de oevers van de rivier rijdt u verder naar Zernez, de poort van het Zwitserse Nationaal Park
Dag 4.
Zernez - Scuol. ca. 35 km.
Weer terug in het zadel trapt u eerst naar de geliefde wintersportplaats Susch. Door het heerlijke licht golvende berglandschap en typische Engadiner dorpen rijdt u verder naar Scuol.
Dag 5.
Scuol - Ried/Prutz. ca. 55 km.
Op uw laatste etappe in Zwitserland gaat u vandaag langs de Inn over Ramosch en Strada in de richting van Martina. De laatste kilometers naar de Oostenrijkse grens legt u af over rustige slechts door weinig verkeer bereden wegen. In Pfunds kunt u het jachtslot van keizer Maximilian bewonderen. Via Tosens bereikt u uw etappeplaats van vandaag: Ried in het Oberinntal.
Dag 6.
Ried/Prutz - Imst. ca. 40 km.
Met een laatste blik op het prachtige slot Siegmundsried rijdt u via Prutz naar Landeck. Omgeven door het schilderachtige berglandschap gaat u verder door het smalle Oberinntal naar Imst.
Dag 7.
Imst - Innsbruck. ca. 65 km.
Terug aan de Inn staat u vandaag een attractieve maar redelijk zware route te wachten. U rijdt over Haiming naar Stams en via Telfs en Zirl rijdt u de Olympische stad Innsbruck binnen. Een bezoek aan de binnenstad met het beroemde Gouden Dak en vele andere bezienswaardigheden mag u zeker niet overslaan.
Dag 8.
Na het ontbijt terugreis of verlenging in Inssbruck.

Individuele reis:

Vertrek:
iedere vrijdag van 03 mei t/m 13 september 2019.
Wat is inbegrepen:
  • 7x overnachting in ***/****hotel
  • 7x ontbijtbuffet
  • Bagagetransport van hotel naar hotel
  • 1 bagagestuk p.p.
  • Kaart en informatiemateriaal
  • 7 dagen servicehotline

Prijzen 2019:

  Item   Prijs
  Per persoon in 2-persoonskamer    € 899,-
  In 1-persoonskamer   € 1114,-
  Halfpension toeslag   € 239,-   
  Seizoen toeslag 14.06 tot 29.08   € 56,-   
  Admin. kosten     € 23,- per boeking
  Toeristenbelasting   ter plaatse te voldoen  
  Opties    Prijs
  Huur Standaardfiets   €   80,-
  Huur Elektrische fiets   €   180,-
  Extra overnachting St Moritz in 2 persoonskamer 3* met ontbijt va   €   118,-
  Extra overnachting St Moritz in 1 persoonskamer 3* met ontbijt va   €  173,-
  Extra overnachting Innsbruck in 2 persoonskamer 4* met ontbijt va   €   69,-
  Extra overnachting Innsbruck in 1 persoonskamer 4* met ontbijt va     €   98,-
  Transfer terugreis minibus incl. fiets (reservering aanbevolen)      €   80,-


Boek hier

Fietsvakanties in........

België: Lees meer...

Duitsland: Lees meer...

Frankrijk: Lees meer...

Hongarije: Lees meer...

Oostenrijk: Lees meer...

Portugal: Lees meer...

Slowakije: Lees meer...

Spanje: Lees meer...

 Zwitserland: Lees meer...


Fietsvakanties: Algemeen...

Boek hier