Fietsvakanties België 2019


Bike and Beer Tour, voor fietsende levensgenieters
Type reis: Individueel
Land: België
Regio: Antwerpen, Bornem, Mechelen
Duur: 6 dagen
Prijs pp: vanaf € 399,-
Zwaarte: Cat. 1

Fietsen van Brussel naar Brugge
Type reis: Individueel
Land: België
Regio: Brussel, Mechelen, Gent, Brugge
Duur: 7 dagen
Prijs pp: vanaf € 499,-
Zwaarte: Cat. 1

Fietsen van Brugge naar de kust
Type reis: Individueel en Groepsreis
Land: België
Regio: West Vlaanderen
Duur: 8 dagen
Prijs pp: vanaf € 499,-
Zwaarte: Cat. 1

Uitleg Fiets Nivo / Categorie:

 • Nivo 1 van 4: makkelijk.
  Fietstocht voornamelijk in vlak terrein zonder noemenswaardige stijgingen. U heeft voor deze categorie geringe ervaring nodig. U heeft genoeg tijd voor pauzes en bezichtigingen. Weinig eisen wb conditie dus geschikt voor ongetrainde deelnemers.
 • Nivo 2 van 4: beetje/af en toe moeilijk.
  Fietstocht op wat meer geaccidenteerd terrein. Etappes in zowel vlak als heuvelachtig gebied. Met normale conditie en enige fietservaring echter goed te doen. U heeft genoeg tijd over voor uw pauze, natuur en kultuur.
 • Nivo 3 van 4 : moeilijk.
  Enkele etappes of gedeeltes van etappes zijn vlak. U dient echter rekening te houden met langere stijgingen en dalingen.. Ideaal voor mensen die een sportieve uitdaging zoeken. Deze categorie is geschikt voor mensen met fiets ervaring.
 • Nivo 4 van 4: inspannend.
  Voor mensen met uithoudingsvermogen, kracht en conditie! U fietst in bergachtig gebied met steile stukken erin. Soms moet u even van de fiets af. Voor mensen die regelmatig aan sporten met uithoudingvermogen doen en dat gewend zijn !
Let op: route- en andere wijzigingen voorbehouden

Uitleg Hotel Categorie:

Comfort kamers:
Zeer goede hotels in de ***klasse en meestal hoger. Vaak het beste hotel op de locatie en natuurlijk met douche/bad en toilet op de eigen kamer.
Standaard kamers:
Goede hotels en pensions met op alle kamers douche/bad en toilet. Een wat eenvoudiger inrichting dan de comfortkamer en soms iets meer afgelegen.

Fietsvakantie België:

IDTravel biedt diverse kwaliteitsreizen voor de actieve vakantieganger waaronder een fietsvakantie België. Zowel individuele als groepsreizen voor een fietsvakantie België zijn in ons assortiment opgenomen. U kunt onder meer een fietsvakantie België boeken in de gebieden West-Vlaanderen en de kuststreek.

IDTravel neemt als professionele touroperator alles voor de organisatie van een fietsvakantie België op zich waaronder kamerreserveringen, bagagetransport en de routeplanning. Onderweg vertelt een reisbegeleider u over de ins en outs van het gebied of krijgt een gedetailleerde routebeschrijving en tips voor bezienswaardigheden van ons mee. Zo kunt u optimaal genieten van uw actieve fietsvakantie België. Bij elke fietsvakantie België vindt u tevens het niveau van de fietsroutes. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten. Onze prijzen zijn inclusief overnachtingen accommodatie, bagagetransport, kaart en informatiemateriaal en eventuele entrees voor bezienswaardigheden. Ontbijt – of halfpension of parkeren inbegrepen afhankelijk van accommodatie.

Fietsvakanties in........

België: Lees meer...

Duitsland: Lees meer...

Frankrijk: Lees meer...

Hongarije: Lees meer...

Oostenrijk: Lees meer...

Portugal: Lees meer...

Slowakije: Lees meer...

Spanje: Lees meer...

 Zwitserland: Lees meer...


Fietsvakanties: Algemeen...