Peru Inca Cultuurreis

Algemeen

Cultuurreis in de voetsporen van de Inca's.

Omringd door toppen van boven de 6.000 meter gaat deze Inca-cultuurreis dwars door het Andesgebergte naar het Titicaca-meer, La Paz Bolivia en uiteindelijk via Cuzco naar Machu Picchu,een van de 7 wereldwonderen!
Deze reis heeft, m.u.v. de Trail, grotendeels de zelfde inhoud. In plaats van de Trail gaat u uitgebreid kennismaken met de culturen rond het Titicacameer met o.a de Isla del sol en Laz Paz te Bolivia.
Meer informatie over Peru staat hier.Gezondheid.

Het verdient aanbeveling voorafgaand aan deze reis van te voren eens bij de huisarts of GGD langs te gaan om informatie in te winnen over eventuele vaccinaties. Voor Peru zijn geen speciale vaccinaties noodzakelijk. Meer informatie op de pagina Incatrail Tracking Gezondheid.

Hoogteziekte.

Tijdens deze reis verblijft u vaak op grote hoogte en dat zijn wij niet gewend dus kan dit voor eventuele problemen zorgen zoals bijv. hoofdpijn, slapeloosheid etc. Het is voor ieder van belang om goed gezond aan deze reis te beginnen. Lees ook even de informatie door die beschreven staat bij de Inca Trail Trekking, hoofdstuk: Gezondheid. U vindt hier de nodige informatie over het verblijf op grote hoogte.

Materialen.

Op deze Peru Inca cultuur reis heeft u natuurlijk niet de spullen nodig die van toepassing zijn op de trekking. Dus de normale reiskleding en spullen waarbij wel met allerlei weerssoorten en de kou i.v.m. de hoogte, rekening gehouden moet worden!

Aanvraag offerte Incacultuur

Peru Incatrail Cultuur

Peru
Incatrail Cultuur Algemeen
Lees meer...

Reisdetails Incatrail Cultuur
Wie, wat, wanneer en hoeveel.
Lees meer...

Fotogallery Incatrail
Een fotoimpressie.
Lees meer...

Aanvraag offerte Incacultuur