Expeditiereizen 2019

IDTravel biedt diverse kwaliteitsreizen voor de actieve vakantieganger waaronder expeditiereizen. Hierbij bieden wij u onze expeditiereizen naar Tanzania.

Beklim de Kilimanjaro, bekijk de Big 5 tijdens een geweldige safari, luier lekker op de parelwitte stranden van Zanzibar.

IDTravel neemt als professionele touroperator alles voor de organisatie van een expeditiereis op zich. U hoeft alleen maar te boeken en wij doen de rest. Onderweg vertelt een reisbegeleider u over de in's en out's van het gebied of krijgt u tips voor bezienswaardigheden. Zo kunt u optimaal genieten van uw actieve expeditiereis.

Heeft u advies nodig of heeft u vragen, speciale wensen en/of opmerkingen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via tel. +31 (0)73 - 511 2314.

Tanzania


Tanzania: Kilimanjaro Type reis: Groepsreis of individueel
Regio: Kilimanjaro
Duur: vanaf 12 dagen
Prijs pp: vanaf € 2.785,- (groepsreis)
Zwaarte: Cat. 3-4


De Kilimanjaro-expedities onderscheiden zich van iedere andere reis door het uitdagende karakter ervan. Trek de stoute schoenen aan en ga onder vakkundige leiding op weg naar de top van de Kilimanjaro Uhurupeak. Voorafgaande aan deze expeditie met gidsen, assistent gidsen, koks en dragers kan Mt. Meru, op zicht afstand van de Kilimanjaro bedwongen worden.
Er is voor deze reizen een max. van 20 m/v deelnemers en een minimum van 8 deelnemers per groep.
Tanzania: Safari
Type reis: Groepsreis of individueel
Regio: Tanzania
Duur: vanaf 9 dagen
Prijs pp: vanaf 4.785,- (incl. Kilimanjaro)
Iedereen kent de documentaires/ dvd's /cd's die de grote rijkdom aan wilde dieren weergeven.
Ga mee met ons en beleef deze enorme varieteit zelf in de Nationale Parken van Tanrangire, Manyara, Ngorongoro en het wereldberoemde Serengeti.
Tanzania: Strand - Zanzibar
Type reis: Groepsreis - Strandvakantie of individueel
Regio: Zanzibar
Duur: vanaf 6 extra dagen
Prijs pp: vanaf € 795,- (uitsluitend als aanvulling op de Kilimanjaro reis)
Het Tanzaniaanse eiland Zanzibar is een parel in de Indische Oceaan. Na een hectische historie van eeuwen lang verschillende volkeren en culturen, is op dit specerijen en kruiden eiland veel te zien en te beleven. De schitterende lodges aan het de witte stranden van de blauwe Oceaan, staan garant voor een heerlijke relaxte tijd. Uiteraard kunt u elk onderdeel combineren met een ander zodat u uw vakantie zelf kunt samenstellen. Bel voor advies voor de beste combinatie.


Brochure expeditiereizen

Onze Expeditiebrochures kunt u HIER downloaden.

Uitleg Wandel Categorie:

 • Nivo 1 van 4: makkelijk.
  Eenvoudige wandeling voornamelijk op goede wandelpaden zonder noemenswaardige stijgingen. U heeft voor deze categorie geringe ervaring nodig. Geschikt voor ongetrainde deelnemers. Duur van de tochten zelden langer dan 4 uur.
 • Nivo 2 van 4: beetje/af en toe moeilijk.
  Wandeltocht op wat meer geaccidenteerd terrein. Etappes in zowel vlak als heuvelachtig gebied. Rustige stijgingen en afdalingen met bijzondere uitzichtpunten. Met een normale conditie en enige wandelervaring goed te doen zonder noemenswaardige moeilijkheden.
 • Nivo 3 van 4 : moeilijk.
  Wandelreis met hogere moeilijkheidsgraad, deels in hooggebergte. Soms zijn de wandelingen ook langer dan 6 uur, zodat een goed uithoudingsvermogen gevraagd wordt. U voelt zich zeker op dat niveau. U bent 'Tritt sicher' en heeft geen last van evenwichtsstoornissen. U houdt van sportieve uitdaging en bent fit/gezond genoeg. U bent in het dagelijks leven actief op sportgebied en kunt uw krachten goed indelen.
 • Nivo 4 van 4: inspannend.
  Voor de routiniers op wandelgebied. U heeft de nodige ervaring op inspannende bergwandelingen ook in het hooggebergte. De duur en hoogteverschillen die overwonnen moeten worden zijn inspannend. U doet aan duursport en uw conditie is erg goed.
Let op: route- en andere wijzigingen voorbehouden