MENU SLUITEN

Expeditiereis Kilimanjaro, Safari en Zanzibar

Safari en Zanzibar als uitbreiding van de Kilimanjaro expeditie

Kilimanjaro

De Kilimanjaro expedities onderscheiden zich van iedere andere reis door het uitdagende karakter ervan. Trek de stoute schoenen aan en ga onder vakkundige leiding op weg naar de top van de Kilimanjaro Uhurupeak. Voorafgaande aan deze expeditie met gidsen, assistent gidsen, koks en dragers kan Mt. Meru, op zichtafstand van de Kilimanjaro, bedwongen worden. Aantal deelnemers per groep voor deze reizen: maximaal 20 / minimaal 8.

Safari

Iedereen kent de documentaires/ dvd’s /cd’s, die de grote rijkdom aan wilde dieren weergeven. Ga mee met ons en beleef deze enorme variëteit zelf. Spot de “Big 5”. U kunt deze safari optioneel maken aansluitend aan de Kilimanjaro beklimming.

Strand van Zanzibar

Het Tanzaniaanse eiland Zanzibar is een parel in de Indische Oceaan. Na een hectische historie van eeuwenlang verschillende volkeren en culturen, is op dit specerijen- en kruideneiland veel te zien en te beleven. De schitterende lodges aan de witte stranden van de blauwe Oceaan staan garant voor een heerlijke, relaxte tijd. Ook deze reis is optioneel en aansluitend aan de Kilimanjaro beklimming.

Kilimanjaro

Kilimanjaro

Niveau: shoe shoe shoe shoe2
Duur: 12 dagen
Periode: 27 jan; 26 juli; 06 sept. 2024

Safari

Safari

Duur: 9 dagen
Optioneel na de
Kilimanjaro Expeditie

Zanzibar

Zanzibar

Duur: 6 dagen
Optioneel na Kilimanjaro
op na de Safari

Verzekeringen

Kosten van een reisverzekering, werelddekking, vanaf € 3,40 per dag exclusief € 3,50  poliskosten, en een annuleringsverzekering, 6,9 % van de reissom exclusief € 3,50 poliskosten, zijn niet opgenomen in de gepubliceerde prijzen. Wij raden u dan ook aan een reisverzekering en/of een annuleringsverzekering af te sluiten. Voorkomen is beter dan genezen. U kunt IDTravel niet verantwoordelijk stellen voor schade waar tegen dit soort verzekeringen een dekking hebben.
Geef in het boekingsformulier aan welke verzekering(en) u wenst en wij zorgen voor de afhandeling.
Sluit u via IDTravel geen reis- en/of annuleringsverzekering af dan gaan wij ervan uit, dat u daar zelf zorg voor draagt.