Disclaimer

Zorgvuldigheid, rechten en aansprakelijkheid
De webpagina's van IDTravel worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.
Aan de teksten op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. IDTravel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van de gegeven informatie, noch voor schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van inhoud van deze website.
Uw browser geheugen (cache)
De inhoud van diverse pagina's op onze website wordt regelmatig aangepast, verrijkt, verbeterd of anderszins gemuteerd. Deze mutaties kunnen voor u niet direct zichtbaar zijn indien uw browser de webpagina's die u bezoekt opslaat op uw computer. IDTravel is niet verantwoordelijk voor deze instellingen op uw digitale apparatuur inclusief de gevolgen voor u. Wij adviseren u om het geheugen van uw browser regelmatig te legen of tijdens een bezoek aan onze pagina's eens op de F5 knop te klikken. Adviseer uw IT-deskundige voor details en advies.
Gebruik van Cookies
Wij maken nadrukkelijk geen gebruik van commerciele tracking cookies om uw surfgedrag op onze website vast te leggen. Uitsluitend Google Analytics in de basale vorm wordt door ons toegepast. Indien u dit wenst kunt u die in de meeste browsers met behulp van een eenvoudige plug-in blokkeren wat de werking van onze website voor u volstrekt niet nadelig zal beïnvloeden. En hoewel wij wel graag willen weten waar onze bezoekers vandaan komen, vinden wij dat uw privacy belangrijker is. Wij geloven in de kwaliteit van onze reizen en diensten en niet in eindeloze statistiche gegevens.
Voorwaarden
Onze voorwaarden kunt u hier vinden.